Ghidul Serviciilor
Nit Concept
inapoi la firma 110 vizite
Poza Optimizare site
Foto

V-ati gandit vreodata cum pot afla potentialii clienti despre prezenta dvs pe internet?

=> Anunţurile publicate în ziare, reviste, pliante, etc

=> Metoda "din gura in gura"

 

 

Este posibil ca persoanele care stau în Marea Britanie sa pota găsi produse şi servicii, prin anunţuri publicate în piaţa romaneasca ? Răspunsul este un evident NU. Deci, cum poţi genera perspective de afaceri pe pieţele în care reclamele dumneavoastră nu reuşesc să ajungă?

 

In acest caz aici intervin beneficiile optimizarii site-ului pentru motoarele de cautare:

Pentru un site nou, in mod normal, este nevoie de 3 luni pentru a ajunge intr-o pozitie de top, odata clasat acolo site-ul dvs. va fi intotdeauna pe pozitii de varf.

 

De ce noi ?

Aceasta este o întrebare foarte buna. Sa incepem prin a spune ca exista multe companii care se ocupa cu optimizarea site pentru  motoarele de cautare si de marketing online. Unele sunt specializate in rezultate naturale (search engine optimization), in timp ce altele sunt specializate in rezultatele prin campanii platite (pay per click). Noi suntem una dintre companiile care implementeaza ambele activitati cu succes.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.