Ghidul Serviciilor
Nnc Services - Consultanta In Marketing Si Management Bucuresti
inapoi la firma 926 vizite
Poza Despre companie
Foto

Dezvoltarea unei afaceri de succes pe piaţa românească de IT şi servicii este o perspectivă ambiţioasă. De aceea, pentru a depăşi provocările pe care le întâmpinaţi, aveţi  nevoie de cea mai bună expertiză în domeniu.

Consultanţii noştri vă pot ajuta în dezvoltarea de strategii pragmatice pentru a găsi noi oportunităţi de afaceri şi pentru a califica potenţialii clienţi. NNC are o vastă expertiză în consultanţa de management şi marketing pentru companiile de tip B2B , şi este singura companie din România specializată în servicii de marketing destinate sectorului IT B2B.

Portofoliul actual de clienţi NNC include, în majoritate, jucători de pe piaţa românească şi internaţională de  IT, servicii şi industrial. Principalul beneficiu câştigat de companiile care aleg unul dintre pachetele de soluţii oferite de NNC este obţinerea de rezultate rapide şi concrete la nivel de business, cu investiţii reduse.

Le oferim clienţilor noştri soluţii care să transforme provocările domeniului lor într-un instrument pentru dezvoltarea afacerii.

Serviciile oferite de noi au o rată de succes excelentă, fapt dovedit în numeroasele proiecte pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.