Ghidul Serviciilor
Nnc Services - Consultanta In Marketing Si Management Bucuresti
inapoi la firma 926 vizite
Poza Despre companie
Foto

NNC Services oferă consultanţă în marketing şi management, fiind specializată în soluţii dedicate sectorului B2B si industriei IT. Adaptăm soluţiile şi strategiile de creştere a afacerii la cerinţele individuale ale fiecărui client.

Credem cu tărie că rolul unei companii de consultanţă în marketing-ul companiilor ce activează în B2B, IT, servicii sau industrial, este primordial în planificarea, vânzarea şi susţinerea produselor sau serviciilor, şi chiar a afacerii per ansamblu. NNC Services va asigura creşterea şi dezvoltarea afacerii dumneavoastră, facilitând noi oportunităţi de valorificare şi dezvoltare a ei pe termen lung.

Prin consultanţă vă ajutăm să vă maximizaţi profiturile pentru că simplificăm, optimizăm, creştem şi asigurăm reuşita proiectelor şi a operaţiunilor de marketing, apelând la activităţi strategice. Avem cunoştintele, determinarea şi abordarea necesare pentru a realiza îmbunătăţiri vizibile în planificarea strategică, managementul şi marketingul afacerii dumneavoastră 

Indiferent că vorbim despre programe de comunicare, marketing sau vânzări, rezultatele pe care vi le aducem se bazează pe o abordare strategică a serviciilor de consultanţă in managementul marketingului.

Modul nostru de aplicare a marketingului, ca integrator al funcţiilor afacerii tale, asigură faptul că investiţia în activitatea de marketing se va regăsi în profitabilitate.

Experienţa pe care o avem în implementarea soluţiilor noastre ne-a determinat să le segmentăm în trei zone, pentru o adresare cât mai eficientă a nevoilor companiei dumneavoastră.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.