Ghidul Serviciilor
Noah Gardens - Peisagistica Spatii Exterioare, Bucuresti
inapoi la firma 227 vizite
Poza Noah Gardens - detalii firma
Foto

Noah Gardens ofera servicii de gradinarit, intretinere gradini, ornamente, amenajare gradini, proiectare 3D, constructii de pavaje si alei, gradini verticale, constructii iazuri, pârâuri, cascade, sisteme automate de irigatie, constructii din lemn, la cele mai avantajoase preturi in Bucuresti, Focsani si localitatile limitrofe.

Constructia unei gradini necesita câtiva pasi preliminari care se refera în primul rând la ideea de baza care inspira proiectarea gradinii. De fapt, este util sa ne amintim ca o gradina trebuie gândita chiar înainte de a monta plantele si gazonul. Odata ce ati definit clar ideea gradinii pe care doriti sa o obtineti, care sunt elementele care o alcatuiesc si modul în care aceste elemente trebuie organizate împreuna, trecem la realizare.

Noah Gardens se ocupa de proiectarea si reamenajarea spatiilor verzi cu profesionalism, experienta, pasiune si entuziasm, având grija atât de spatiile publice, cât si de cele private, de la nasterea ideilor pâna la implementare si întretinere. Cercetari si studii aprofundate continue ne permit sa abordam orice tip de problema inerenta arhitecturii peisagistice: de la parc la gradina mica, terasa, gradina verticala, pentru asezari rezidentiale sau birouri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.