Ghidul Serviciilor
Noc - The Cleaning Company - Servicii De Curatenie, Bucuresti
inapoi la firma 147 vizite
Poza Curatenie unitati sanitare
Foto

Din pacate, am vazut cu totii ce se întâmpla când curatenia spatiilor de acest tip nu este facuta cum trebuie, cu substante diluate sau neconforme, iar în prezent românilor le este frica sa se mai duca la doctor pentru ca sustin ca se pot întoarce cu mai multe boli. Acest mental trebuie convins ca lucrurile nu stau chiar asa, iar începutul este asumarea curateniei si igienizarii corespunzatoare a tuturor spatiilor dedicate sanatatii.

    Tinând cont de nevoile tale, primul pas în tratarea sau consultarea oricarui pacient este igienizarea spatiului unde va avea loc acest lucru. Si nu este important doar pentru pacienti, ci si pentru personalul medical care lucreaza zi de zi în aceste spatii. Ei sunt cei care vin în contact în permanenta cu bacterii, virusi si agenti patogeni de toate felurile. Atunci când spatiul în care ei îsi desfasoara activitatea, fie ca e vorba de un spital sau un cabinet medical, este atent igienizat, curatat, ordonat si arata si se prezinta impecabil, medicii si asistentele medicale vor avea mai multa energie si rabdare, toate putând fi îndreptate spre nevoile pacientilor lor.

    La NOC The Cleaning Company întelegem foarte bine toate aceste lucruri. Stim cât este de importanta curatenia din domeniul sanatatii si suntem pregatiti sa o realizam cu atentie pâna la cele mai mici detalii, cu extrem de multa responsabilitate si, nu în ultimul rând, cu respectarea cerintelor speciale impuse de lege si cu cele mai bune solutii si substante dezinfectante.

    Poti fii sigur ca echipa noastra este formata doar din specialisti si oameni care au pregatire specializata în domeniul curateniei dedicate spatiilor medicale. De asemenea, suntem pregatiti sa asiguram curatenie de întretinere zilnica si generala. Venim cu solutiile necesare pentru curatenie si igiena, dar putem asigura si aprovizionarea cu produse consumabile de precum: sapun lichid, dezinfectant pentru mâini, hârtie igienica, odorizante sau orice alte produse din aceasta categorie.

    Asadar, ofera-ne sansa de a-ti arata ca prin serviciile noastre de curatenie de spatii din domeniul sanatatii putem schimba nu doar mentalitati, dar chiar vietile pacientilor, a medicilor si asistentelor medicale.

Spatii care se potrivesc pentru serviciul Sanatate: cabinete medicale si clinici, laboratoare medicale, laboratoare de testare medicala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.