Ghidul Serviciilor
Nolemob - Usi, Ferestre Si Mobila Din Lemn, Oradea
inapoi la firma 268 vizite
Poza Serviciile noastre
Foto

Consultanta

 Schimbarea usilor si a ferestrelor, trebuie sa raspunde, solutioneze cateva probleme technice, cum ar fi izolarea termica si fonica, securitate, etc. De la profesionistii nostrii din domeniu, pentru toate aceste intrebari puteti primi raspunsul – inainte de decizia de cumparare - , pentru ca noile usi si ferestre sa indeplineasca functia lor in totalitate. Aceeasi atitudine de ajutor este asigurat in cazul selectarii unui noi mobilier.

Masuratori in fata locului

Scopul acesteia este de a determina dimensiunile exacte.

Montaj profesionist

Montatorii nostrii profesionisti efectueaza defalcarea usilor si ferestrelor vechi, precum si instalarea celor noi. Asiguram asamblarea mobilierului nou si montarea la loc.

Transport in conditii de siguranta

Produsele care urmeaza sa fie transportate necesita un grad ridicat de prudenta, care echipa noastra asigura la locul predarii. Pentru cei din oradea si in jurul acestuia, pot apela GRATUIT pentru acest serviciu.

Oferta de garantie

Garantam calitatea produselor noastre timp de 5 ani de la data livrarii, in conformitate instructiunilor stricte de folosire, montare, intretinere, functionare, depositare si transportare.

Promotii unice

Pe langa serviciile unice si ofertele personalizate, totusi pretul joaca rolul principal in luarea unor decizii. Feedback-ul de catre clientii nostrii arata ca lucram cu cele mai bune preturi pe piata. Merita sa urmariti promotiile noastre, vizitand Showroom-ul nostru din SINTION, ori prin telefon, fax, posta electronica sau vizitand site-ul nostru puteti primii mai multe detalii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.