Ghidul Serviciilor
Floraria Nolina
inapoi la firma 668 vizite
Poza Lumanari nunta si botez
Foto

Lumanarile sunt un accesoriu obligatoriu pentru orice cununie religioasa. Simbol al puritatii sufletesti si al iubirii, lumanarile de cununie semnifica modelul luminos al nasilor care-i indruma pe miri pe timpul vietii. Ele trebuie sa fie din aceleasi flori folosite pentru buchetul miresei si in aceeasi armonie cromatica.

Aranjamentele florale pot fi sub forma de sfere cu ghirlanda de verdeata, pot fi prelungi sub forma de cascada sau ghirlande de flori in spirala. Traditia spune ca aceste lumanari sunt cumparate de catre nas impreuna cu voalul si parura miresei. Acestea sunt purtate de o domnisoara de onoare si de un cavaler de onoare care deschid alaiul, in drumul spre biserica, fiind urmati de nas si mireasa si de nasa si mire.

Lumanarile de cununie pot fi grecesti ( aspect \" zapada\", de culoare alba) sau romanesti . Cele grecesti, desi in goale in interior, sunt foarte rezistente  avand o tija metalica in interior. Prezinta ceara 10 cm la fitil. Lumanarile romanesti sunt realizate in intregime din ceara si din acest motiv sunt destul de grele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.