Ghidul Serviciilor
Nova Industrial - Consultanta In Domeniul Energetic Bucuresti
inapoi la firma 1530 vizite
Poza Despre noi
Foto

S.C. NOVA INDUSTRIAL S.A. este una dintre cele mai cunoscute si mai experimentate firme de consultanta in domeniul energetic , 100% cu capital romanesc, 100% privat, ce activeaza cu succes pe piata romaneasca inca din 1996.

 

Prezentare Nova Industrial S.A. SlideShow PPS - 7,46 MB

Brosura Nova Industrial S.A. PDF - 8,69 MB

 

S.C. NOVA INDUSTRIAL S.A. isi desfasoara activitatea in special pentru satisfacerea cerintelor sectorului energetic prin servicii de consultanta, prin lucrari de studii, cercetare-dezvoltare, inginerie tehnologica, respectiv prin conceperea, producerea, livrarea si mentenanta unor produse de inalta tehnicitate specifice sectorului.

 

S.C. NOVA INDUSTRIAL S.A. este agreata / certificata ca furnizor de servicii si produse de catre CNCAN (Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare), ANRE (Agentia Nationala de Reglementari in Domeniul Energetic), CNTEE Transelectrica S.A., C.N. Nuclearelectrica S.A., S.C. Hidroelectrica S.A. si alte companii beneficiare.

 

Dintre principalii beneficiari din Romania ai lucrarilor efectuate de compania noastra SC NOVA INDUSTRIAL S.A. se pot mentiona: Parlamentul Romaniei, Ministerul Economiei si Comertului, CNTEE Transelectrica S.A., SN Nuclearelectrica S.A., Hidroelectrica S.A., ELECTRICA S.A., ENEL S.A., SMART S.A., HIDROSERV SA, etc.

 

SC NOVA INDUSTRIAL S.A. are implementat, certificat si mentine un Sistem de Management Integrat (Calitate - Mediu - SSO) conform standardelor ISO 9001/2008, ISO 14001/2004, OHSAS 18001/2007 si ISO 27001/2005. Compania este mentionata in catalogul RENAR / 2001 printre organizatiile certificate conform ISO 9001.

 

NOVA INDUSTRIAL S.A. este certificata de catre Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica - ANCS ca societate autorizata de a desfaura activitati de cercetare - dezvoltare (decizia 9719 / 18.08.2008).

 

NOVA INDUSTRIAL S.A. este conducatoare a unui proiect in cadrul programului Inovare 2008, dezvoltat de catre Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica - ANCS pe baza Planului National pentru Cercetare- Dezvoltare si Inovare, Programul nr. 5.

 

Capacitatea societatii consta in inaltul profesionalism al colectivului de specialisti (cercetatori stiintifici, profesori universitari, ingineri si tehnicieni) multi recunoscuti in tara si strainatate pentru pregatirea si experienta lor vasta in domeniul energetic (fiind membri ai diverselor colective CIGRE - International Council on Large Electric Systems si CEI - International Electrothechnical Comission). Alaturi de acestia sunt cooptati si crecuti tineri absolventi ai Institutului Politehnic sau altor institutii de invatamant superior, colectivele astfel formate avand rezultate tehnico-stiintifice deosebite in domenii de interes pentru economia nationala, chiar in regim de concurenta cu firme de renume din strainatate.

 

Principalele domenii in care NOVA INDUSTRIAL S.A. ofera servicii sunt:

 

In concordanta cu tendinta de modificare a strategiei de mentenanta, prin trecerea de la mentenanta preventiva la mentenanta predictiva, care necesita o noua viziune privind monitorizarea on-line si off-linea echipamentelor din exploatare (in special a celor a caror durata de viata este apropiata de durata de viata standard), Compania noastra a realizat si ofera urmatoarele produse create in urma unei activitati de cercetare - dezvoltare sustinute :

 

In concordanta cu tendinta de modificare a strategiei de mentenanta, prin trecerea de la mentenanta preventiva la mentenanta predictiva, care necesita o noua viziune privind monitorizarea on-line si off-linea echipamentelor din exploatare (in special a celor a caror durata de viata este apropiata de durata de viata standard), Compania noastra a realizat si ofera urmatoarele produse create in urma unei activitati de cercetare - dezvoltare sustinute .

 

Societatea noastra este membra a mai multor organizatii sau asociatii profesionale ca de exemplu: Comitetul National Roman al Consiliul International al Marilor Retele Electrice (CIGRE), Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (WEC) Comitetul National Roman al Comisia Electrotehnica Internationala (IEC) , etc.

 

Societatea noastra este reprezentantul in Romania al mai multor intreprinderi din strainatate , furnizori de servicii si de echipamente in domeniul electroenergetic.

 

S.C. NOVA INDUSTRIAL S.A. este incadrata in categoria Intreprinderilor Mici si Mijlocii, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.