Ghidul Serviciilor
Nova Industrial - Consultanta In Domeniul Energetic Bucuresti
inapoi la firma 1530 vizite
Poza Expertizarea instalatiilor de legare
Foto

Specialistii S.C. NOVA INDUSTRIAL S.A. pot evalua starea tehnica a instalatiilor de legare la pamant (ILP) la darea in functiune sau periodic, in exploatare, conform instructiunilor tehnice in vigoare (STAS 12604, PE 116, 3RE-I 23). In acest scop se executa masurari si verificari specifice, dupa cum se indica in cele ce urmeaza:

 

Toate verificarile si masuratorile mentionate se bazeaza pe proceduri operationale confirmate de experienta de exploatare si de numeroase masuratori executate de specialistii nostri in sistemul energetic.

 

Activitatea de evaluare a starii ILP se desfasoara in sistem AQ.

 

Aparatele si instalatiile folosite la masurare sunt performante, de mare fiabilitate, asigurand conditiile de lucru conform manualului AQ si respectand in totalitate procedurile operationale si cerintele tehnologice.

 

Daca este necesar, se pot executa si verificari speciale pentru conditii de exploatare severe (ca de exemplu: PH-ul si rezistivitatea termica a solului, etc.).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.