Ghidul Serviciilor
Nova Industrial - Consultanta In Domeniul Energetic Bucuresti
inapoi la firma 1530 vizite
Poza Profilaxia transformatoarelor de putere
Foto

Profilaxia transformatoarelor de putere si a bobinelor de reactanta shunt

 

1. Servicii de mentenanta si diagnoza

 

S.C. NOVA INDUSTRIAL S.A. evalueaza starea tehnica a transformatoarelor de putere sau de distributie si a bobinelor de reactanta shunt pe baza analizei datelor de istorie (referitoare la constructia, incercarile in fabrica, transportul, montajul in statia de transformare, incercarile la punerea in functiune sau pentru mentenanta preventiva, incidente in functionare, etc.) si prin incercari si masuratori pentru diagnoza specifica fiecarui tip de transformator sau bobine de reactanta shunt:

 

2. Elaborarea specificatiilor tehnice pentru licitatii in vederea procurarii de transformatoare de putere si bobine de reactanta respectiv pentru activitati de modernizare sau reparare a celor existente; analize ale documentelor de licitatie si evaluarea ofertelor.

 

3. Asistenta tehnica pentru procurarea, repararea, respectiv pentru receptia la furnizor; asistenta tehnica la montaj si punere in functiune sau pentru activitatea de mentenanta.

 

4. Analiza incidentelor si a avariilor.

 

5. Elaborarea procedurilor tehnologice specifice pentru lucrari de revitalizare in statia de transformare, a transformatoarelor de putere si a bobinelor de reactanta shunt; coordonarea tehnica a acestor lucrari.

 

6. Lucrari de inginerie referitoare la sistemele expert de diagnoza, sistemele de monitorizare on si/sau off-line, baze de date, interpretari ale rezultatelor unor analize de laborator sau incercari efectuate cu prilejul activitatii de mentenanta.

 

7. Procurari de echipamente si materiale necesare pentru activitatea de mentenanta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.