Ghidul Serviciilor
Nova Home Textiles
inapoi la firma 2578 vizite
Poza Despre noi
Foto

Suntem o companie cu capital majoritar norvegian, avand ca principal obiect de activitate productia de decoratiuni interioare textile.  Beneficiem de o experienta pozitiva in domeniul exportului, la succesul produselor executate de noi contribuind seriozitatea, profesionalismul si buna specializare a colectivului precum si dotarea tehnica avansata de care dispunem.  Colaborarea stransa cu compania Gardelo Interiortekstil, Norvegia, a permis dezvoltarea marcii " Nova Textile " , recunoscuta si apreciata drept unul dintre leaderi pe piata Norvegiei, leaderi prin calitate si design.  Acum, produsele sub marca " Nova Textile" se pot gasi si in Romania si vin sa completeze personalitatea interiorului tau.  Iti stam la dispozitie cu o gama variata de materiale textile decorative, perdele, draperii, panouri japoneze, storuri textile de interior, programe de bucatarie completate de servete si fete de masa, perne decorative.

  Produsele “ Nova Textile” pot fi achizitionate din show-room-ul nostru situat in Cluj-Napoca, str. Oasului nr 27 sau de la colaboratorii nostri din tara .  Intr-o lume a globalizarii, creativitatea si stilul este ceea ce ne diferentiaza de altii.   Alege si tu sa fi altfel. Alege " Nova Textile"

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.