Ghidul Serviciilor
Novo Medica - Clinica Medicala Alergologie, Pneumologie Bucuresti
inapoi la firma 880 vizite
Poza Pneumologie
Foto
Foto

Specialitatea pneumologie este o ramura medicala ce se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor pulmonare, cum ar fi: astm, BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica), cancer pulmonar; infectii pulmonare acute si cronice, pneumopatii interstitiale difuze (fibroza), sarcoidoza, apnee în somn, boli pleurale, tuse cronica, alte boli respiratorii.

Serviciile medicale pe care vi le putem oferi în afara de consultul medical de specialitate, sunt:

Testul de masurare a difuziunii alveolo-capilare (DLco) estimeaza trecerea oxigenului din plamâni în sânge, pentru a fi folosit apoi de catre întregul organism. Este o investigatie esentiala a functiei respiratorii, alaturi de spirometrie.

DLco contribuie la diagnosticul si monitorizarea bolilor interstitiului pulmonar (‚fibrozele pulmonare’), a bolilor însotite de emfizem sau a bolilor vasculare pulmonare. Valoarea DLco este folosita pentru evaluarea severitatii deficitul respirator în pneumologie, cardiologie, reumatologie, oncologie sau înaintea interventiilor chirurgicale toracice sau generale.

Desi este o masuratoare complexa a functiei pulmonare, pentru pacient testul nu este mai dificil ca spirometria.

Evaluarea pneumologica în vederea interventiilor chirurgicale bariatrice si metabolice destinate pacientilor obezi:

NB. Consultatiile se acorda cu programare în zile dedicate acestor pacienti (necesita interval de timp distinct) de aceea trebuie precizat la receptie “ pentru chirurgie bariatrica”

Pachetul de evaluare pneumologica include:

Clinica noastra colaboreaza cu centre de imagistica moderne.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.