Ghidul Serviciilor
Medissa Vita - Nutritie Si Biorezonanta Timisoara
inapoi la firma 85 vizite
Poza Aromaterapie
Foto

Aromaterapia-Terapia cu uleiuri esentiale obtinute din flori, frunze, scoarta, planta intreaga reprezinta uleiurile careau preluat cele mai pretioase molecule ale plantei dar si in mod subtil spiritul ei i daruieste omului cu actiune rapida, foarte eficienta efecte antiinflamatoare, antivirale, echilibrante emotional, stimulante, relaxante, cardiotonice, s.a.

Aroma diagnostic - procedura unica de testare a reactiei clientului in raport cu diferite arome (24 de uleiuri esentiale) ceea ce poate antrena aprecieri importante asupra starii sanatatii clientului, a statusului sau prezent emotional ca urmare a analizei pe care terapeutul o realizeaza asupra acestor reactii. Aroma diagnosticul ca si concluzie finala directioneaza recomandarea individuala care vine din partea terapeutului punctual pentru uleiurile esentiale care sunt adaptabile ca aplicare celui care a efectuat aroma diagnoza si vine in sprijinul problemelor prezente din sfera sanatatii holstice.

Practica actuala a aromaterapia moderna isi are originea pe la inceputurile sec. XX, insa, utilizarea uleiurilor esentiale pentru tamaduirea mintii, a trupului si a spiritului a fost practicata deopotriva de toate marile civilizatii ale lumii antice. Plantele aromatice au indeplinit un rol esential in artele vindecatoare ale omenirii inca de la inceputurile ei. Prin experiente repetate si observatii atente inaintasii nostri au evidentiat ce anume mananca animalele cand sunt bolnave, sub forma de radacini, fructe, frunze pentru a-si atenua simptomele. Dupa observatii indelungate s-au putut decela plante cu puternic efect in ameliorare si vindecare, plante fara nici un efect notabil precum si plante cu efecte negative care agraveaza manifestarile bolilor mergand pana la punerea in pericol a vietii celui ce le ingereaza. Au fost pe deplin cunoscute in vechime si fumigatile rezultate din arderea frunzelor si a mladitelor unor plante avand rezultat o stare de profunda relaxare, stimularea simturilor iar altele induceau experiente mistice si derulau cu acuratete experientele religioase. Un exemplu in acest sens il intalnim atat in templele din Orient precum si in Biserica crestina respectiv traditia arderii de tamaie si smirna

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.