Ghidul Serviciilor
Oaki Club
inapoi la firma 1973 vizite
Poza Petreceri pentru baietei
Pret: 100 RON
Foto
Foto
Foto
Foto

Pirati - Animatori pentru petreceri copii cu program special de animatie. 

 

       Piratul Spook este verisorul lui Jack Sparow si mai creativ decat el. Piratul Spook pretinde ca ochii dubli de pe fata lui Sparow sunt ai lui, i-a dat cu imprumut lui Jack Sparow si uneori ii ia inapoi pentru cate o petrecere mai mare. Piratul Spook este mereu in cautare de mateloti pt corabia lui cea noua, asa ca unde vede mai mult de 2 copii la un loc, ii pune sa se-ntreaca in putere, in nazbatii si-n mancat de prajituri, daca are. Petreceri tematice pentru copii cu pirati si program special de animatie si divertisment.

 

   

      Junior Club Oaki va ofera animatori la petreceri pentru copii ( pirati, clown, clownite, Zana Maseluta, Vrajitoarea Carie, Printesa Aurora, Cornelia sau Taranne din fetele W.I.T.C.H, Piratul Spook, Spiderman, Batman ..) , petreceri organizate la locul de joaca al clubului de copii Oaki, petreceri la domiciliu sau in locatia aleasa de d-voastra, in gradinite, hoteluri, pensiuni, sedii de firma din Brasov, Sibiu, Campina, Ploiesti, Sinaia, Predeal, Comarnic, Alba Iulia, Blaj, Poiana Brasov, Rasnov, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Medias, Sighisoara, Campulung, Busteni, Moieciu, Bran, Odorheiu Secuiesc, Breaza si nu numai.

      Invitati-l pe Piratul Spook la petrecerea baiatului d-voastra si toti invitatii la petrecere se vor distra de minune pe corabia piratului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.