Ghidul Serviciilor
Oaki Club
inapoi la firma 1969 vizite
Poza Petreceri pentru baietei
Foto
Foto
Foto
Foto

Piticul Mutulica este cel mai bun prieten al lui Alba ca Zapada. El e mai mic decat hainele pe care le poarta si e foarte sasait. Copiilor le place numele lui Mutulica si ii distreaza ca este un impiedicat si ca stie multe jocuri. Organizari petreceri tematice pentru copii cu Piticul Mutulica si program special de animatie si divertisment.

 

Junior Club Oaki va ofera animatori la petreceri pentru copii ( Piticul Mutulica, clown, clownite, Zana Maseluta, Vrajitoarea Carie, Printesa Aurora, Cornelia sau Taranne din fetele W.I.T.C.H, Piratul Jack Sparrow, Spiderman, Batman ..) , petreceri organizate la locul de joaca al clubului de copii Oaki, petreceri la domiciliu sau in locatia aleasa de d-voastra, in gradinite, hoteluri, pensiuni, sedii de firma din Brasov, Sibiu, Campina, Ploiesti, Sinaia, Predeal, Comarnic, Alba Iulia, Blaj, Poiana Brasov, Rasnov, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Medias, Sighisoara, Campulung, Busteni, Moieciu, Bran, Odorheiu Secuiesc, Breaza si nu numai.

 

 

      Chemati-l pe piticul Mutulica la petrecere si acesta va va inveseli cu nazbatiile sale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.