Ghidul Serviciilor
Oaki Club
inapoi la firma 1969 vizite
Poza Petreceri pentru fetite
Pret: 120 RON
Foto

Scufita Rosie si Lupul Haiducul sunt intr-o continua cearta. Scufita Rosie zice ca jocurile ei sunt mai frumoase pentru ca le stie de la bunica si dansurile ei haioase ii distreaza pe copii, lupul zice ca o mananca daca nu il lasa sa faca intreceri si pase la poarta si prinsea cu baietii. Cine castiga, Scufita Rosie sau Lupul Haiducul? Chemati-i la petrecerea voastra si veti afla.

 

      Scufita Rosie si Lupul Haiducul la petreceri copii. Animatorii pentru copii de la Oaki Club vor crea o atmosfera de distractie si veselie prin programe de animatie, jocuri si concursuri special concepute pentru fiecare petrecere de copii in functie de varsta copiilor invitati si tematica aleasa pentru petrecere. Organizari petreceri tematice pentru copii cu Scufita Rosie si program special de animatie si divertisment.

 

   

       Junior Club Oaki va ofera animatori la petreceri pentru copii ( Scufita Rosie, clown, clownite, Zana Maseluta, Vrajitoarea Carie, Printesa Aurora, Cornelia sau Taranne din fetele W.I.T.C.H, Piratul Jack Sparrow, Spiderman, Batman ..) , petreceri organizate la locul de joaca al clubului de copii Oaki, petreceri la domiciliu sau in locatia aleasa de d-voastra, in gradinite, hoteluri, pensiuni, sedii de firma din Brasov, Sibiu, Campina, Ploiesti, Sinaia, Predeal, Comarnic, Alba Iulia, Blaj, Poiana Brasov, Rasnov, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Medias, Sighisoara, Campulung, Busteni, Moieciu, Bran, Odorheiu Secuiesc, Breaza si nu numai.

 

 

      Invitati Scufita Rosie si Lupul Haiducul la petrecere si veti afla cine castiga, Scufita Rosie sau Lupul Haiducul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.