Ghidul Serviciilor
Oaki Club
inapoi la firma 1973 vizite
Poza Surprize de neuitat pentru copii cuminti
Foto

Organizare si prezentare spectacole cu marionete/teatru de papusi pentru copii la petreceri pentru copii.

 

 

 

Spectacolele de teatru de papusi cu marionete pentru copii oferite de catre Junior Club Oaki sunt astfel concepute pentru a putea fi desfasurate ca parte a programului de animatie si divertisment in cadrul unei petreceri pentru copii sau ca eveniment separat in cadrul evenimentelor organizate pentru copii. Spectacolul are durata de circa 30 minute. Animatorii pentru copii de la Oaki Club vor crea o atmosfera de distractie si veselie prin programe de animatie, jocuri si concursuri special concepute pentru fiecare petrecere de copii in functie de varsta copiilor invitati si tematica aleasa pentru petrecere. 

Teatru de papusi/marionete de la Junior Club Oaki din Brasov.

  

Junior Club Oaki va ofera teatru de papusi cu marionete la spectacole/petreceri organizate la locul de joaca al clubului de copii Oaki, la domiciliu sau in locatia aleasa de d-voastra, in gradinite, hoteluri, pensiuni, sedii de firma din Brasov, Sibiu, Campina, Ploiesti, Sinaia, Predeal, Comarnic, Alba Iulia, Blaj, Poiana Brasov, Rasnov, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Medias, Sighisoara, Campulung, Busteni, Moieciu, Bran, Odorheiu Secuiesc, Breaza si nu numai.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.