Ghidul Serviciilor
Oaki Club
inapoi la firma 1969 vizite
Poza Ursitoare botez
Foto
Foto
Foto

Spectacolul Zanelor- ursitoare la botez se desfasura astfel: In timpul petrecerii de botez, dupa un anunt menit sa introduca mesenii intr-o atmosfera de basm, pe un fond muzical special isi vor face aparitia Zanele - Ursitoare.

 

Ursitoarele -Intelepciunea, Visarea si Ratiunea,  invesmantate in rochii de basm, vor ursi si vor depana de-a fir a par soarta copilului alaturi de nasa nou-nascutului, aducand cu ele sanatate, fericire, iubire, intelepciune, curaj, succes. Ursita va face referire la copilul botezat, la parintii sai, la nasi si la bunici, creand un spectacol de magie si surpriza pentru invitati.

 

Copilul botezat va fi tinut in brate de mama sa in timpul ursitei si va avea in jurul sau toate persoanele importante din viata sa: parinti, nasi, bunici si invitatii la petrecerea de botez. Spre  finalul ursitei apare si Ursitoarea rea care va incerca sa strice petrecerea de botez cu urseli nedorite. Zanele Ursitoare la botez il vor proteja pe copilul botezat si o vor induce in eroare pe Ursitoarea Rea care va ajunge sa urseasca unui invitat de la petrecere. 

 

Urseala Zanei Rele va aduce un moment comic si de mult bun gust in randul invitatilor la petrecerea de botez prin interactiunea cu Ursitoarea Rea. Dupa plecarea Ursitoarei Rele, Zanele-Ursitoare isi vor continua ursita, spectacolul incheindu-se intr-o atmosfera de basm si magie nu inainte de a celebra evenimentul cu fotografii cu pruncul botezat alaturi de ursitoare, familie si invitati.

 

Intregul spectacol oferit de Ursitoare va constitui o sceneta de aproximativ 30-40 minute, intrerupta de momente de dans medieval realizate de ursitoare. Ursitoarele oferite de Oaki Club nu fac playback. Coregrafia, textul si muzica de fundal vor fi asigurate de ursitoarele de la Oaki Club.

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.