Ghidul Serviciilor
Oaki Club
inapoi la firma 1969 vizite
Poza Ursitoare botez
Foto

Ursitoarele la botez de la Junior Club Oaki va invita sa asistati la un spectacol de exceptie, pe durata a 30-40 minute, presarat cu momente de dans medieval, avand la baza o coloana sonora si coregrafie originala. Textul ursitoarelor de la Oaki este special conceput si personalizat pentru fiecare copil botezat.

 

Ursitoare pentru botez cu un spectacol de exceptie

 

Zanele Ursitoare de la Oaki Club ursesc la botezuri in Brasov, Sibiu, Campina, Ploiesti, Sighisoara, Ploiesti, Sinaia, Predeal, Comarnic, Alba Iulia, Tg. Mures, Blaj, Poiana Brasov, Rasnov, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Medias, Campulung, Busteni, Moieciu, Bran, Odorheiu Secuiesc, Breaza, Sebes ...

 

 

Rezervati Zanele-Ursitoare pentru botez cu 30 de zile in avans si economisiti 100 RON, pentru Brasov!

 

Pentru botezuri speciale si unice in viata dumneavoastra alegeti experienta si profesionalism! Chemati Zanele-Ursitoare la botez si veti avea parte de un moment artistic, emotionant si unic din viata familiei d-voastra!

 

 

Va asteptam cu placere!

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.