Ghidul Serviciilor
Office Travel
inapoi la firma 283 vizite
Poza Excursii externe
Foto

GRECIA 10 ZILE Muntele ATHOS, SALONIC, METEORA, ATENA, DELFI, PELOPONEZ (Nafplio, Epidauros, Micene, Canalul Corint), CAP SUNION, SPARTA, OLIMPIA, Croaziera pe Marea Ionica, Insula CORFU SOFIA, Manastirea RILA, Optional in 4 zile (zilele 3, 4, 5 si 8) se poate face plaja si baie in mare.

PRETUL INCLUDE:● servicii ghid roman; transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*, hoteluri de 2* definite prin camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus. PRETUL NU INCLUDE:● 40 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : a) croaziera la Muntele Athos si excursiile la Sofia si Manastirea Rila ; b) taxele pentru turisti si autocar de traversare a Marii Ionice (Igumenita – Corfu – Igumenita si la Patras din Peloponez in Grecia continentala) ; biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.