Ghidul Serviciilor
Primaria Sector 6 - Oficiul Starii Civile
inapoi la firma 22308 vizite
Poza Acte incheierea casatoriei
Foto

Actele necesare in vederea incheierii casatoriei sunt: declaratia de casatorie; C.I./B.I. ale viitorilor soti (original si copie); certificatele de nastere ale viitorilor soti (original si copie); certificatele medicale prenuptiale (eliberate de medic) care sa ateste faptul ca mirii sunt apti din punct de vedere medical; dovada desfacerii casatoriei anterioare-sentinta de divort ramasa definitiva si irevocabila (original);dupa caz, certificat de deces al fostului sot/sotie (original si copie), timbre fiscale.  

 

Dosarul depus la Seviciul de Stare Civila din strada Drumul Sarii, nr.85,este valabil 14 zile calendaristice. Oficierea casatoriilor in sectorul 6 are loc de luni pâna vineri intre orele 9:00-15:00 si sâmbata intre orele 10:00-14:00.   Inainte de intrarea in Postul “Sfintei Marii”, ofiterii de stare civila ai Sectorului 6 astepta, ca intotdeauna, cât mai multe  perechi nerabdatoare sa-si uneasca destinele.  

Numarul de telefon la care pot fi obtinute informatii este 021.410.57.08

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.