Ghidul Serviciilor
O.f. Systems Bucuresti - Balante De Precizie Si Analitice
inapoi la firma 1833 vizite
Poza Instrumente analitice
Foto

VIBRATII POZITIVE

Gama larga de densimetre de laborator si portabile Mettler Toledo e capabila sa masoare greutatea specifica (SG) si alte valori similare, cum ar fi %alcool, BRIX%, grade API, Baumé si Plato, cu mare precizie si intr-un timp foarte scurt.

Cum toate densimetrele de laborator sunt prevazute cu celule de termostatare Peltier, existenta bailor de termostatare nu mai este necesara. 

Gama portabila de densimetre prezinta functia de compensare automata a temperaturii pentru Brix%, %alcool, °Plato, API si % acid sulfuric sau posibilitatea introducerii unui coeficient de corectie potrivit probei de analizat.

Principiul de Masurare al Densimetrelor

Densimetrul inglobeaza un tub de sticla ce este supus vibratiilor, la o frecventa bine stabilita. Aceasta frecventa se modifica la introducerea in tub a probei; cu cat masa (densitatea) probei este mai mare, cu atat frecventa va fi mai mica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.