Ghidul Serviciilor
O.f. Systems Bucuresti - Balante De Precizie Si Analitice
inapoi la firma 1833 vizite
Poza Verificari metrologice
Foto

Aparatele comercializate de firma noastra sunt concepute si executate la un inalt nivel calitativ iar tehnologia masurarii si securitatea informatiilor de masurare corespunde celor mai exigente standarde si reglementarilor metrologice aplicabile.

Conformitatea cu prevederile tuturor directivelor europene, ce se aplica instrumentului care necesita aceasta, este demonstrata prin prezenta marcajului CE.

Incepand cu anul 2007, pentru completarea evaluarii conformitatii cu tipul si pentru satisfacerea cerintelor esentiale ale Directivei Europene 2009/23/EC,modul D cu referire la aparatele de cantarit cu functionare neautomata produse de METTLER TOLEDO, OF SYSTEMS este certificat de catre Organismul de certificare METAS Cert, Oficiul Federal de Metrologie din Elvetia,  NB 1259 si Regierungsprasidium Tubingen, Mess-und Eichwesen Baden-Wurttemberg, NB  0103.

Pentru aparatele de cantarit cu functionare automata, OF SYSTEMS este certificat de catre NB 0103, conform Directivei europene 2004/22/EC , MI-006, Anexa D.

OF SYSTEMS detine personal instruit la METTLER TOLEDO, autorizat de METAS Cert si MEBW pentru efectuarea evaluarii conformitatii in baza certificarilor mai sus mentionate a aparatelor de cantarit cu functionare neautomata si automata si aplicarea marcii metrologice.

Pentru Activitatea de Service a  mijloacelor de masurare supuse controlului metrologic legal, OF SYSTEMS detine “Aviz pentru exercitarea activitatii de reparare” , emis de catre Biroul Roman de Metrologie Legala.

Toate aparatele comercializate de firma noastra detin Certificate de Aprobare de Model eliberate de B.R.M.L. în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului României nr.20/1992, modificata si aprobata prin legea nr.11/1994, cu modificarile ulterioare, în conformitate cu Hotarârea Guvernului nr.193/2002, publicata în Monitorul Oficial nr.173/2002. 

O.F. SYSTEMS dispune de laborator de metrologie autorizat de BRML-DRMLB care poate efectua verificari metrologice initiale si dupa reparatie ale mijloacelor de masurare de lucru supuse obligatoriu controlului metrologic si utilizate în domeniu de interes public, conform listei oficiale LO-2004. Domeniile de interes public sunt cele în care pe baza masuratorii se realizeaza tranzactii comerciale, fabricarea si controlul medicamentelor, controlul mediului, determinari de stocuri, determinari care afecteaza interesele cetatenilor, concentratia de zahar, umiditate lemn, tutun, etc. Domeniile pentru care laboratorul de metrologie poate efectua verificari metrologice sunt urmatoarele:

Etaloanele folosite în activitatea de verificare metrologica sunt trasabile la etaloanele nationale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.