Ghidul Serviciilor
Ok Credit - Pachete De Creditare Rapida Bucuresti
inapoi la firma 42 vizite
Poza Credit IFN
Foto
Este bine sa planifici lunar bugetul si sa iti organizezi cheltuielile pe care le ai. Dar, ce faci atunci cand veniturile nu sunt suficiente pentru o rezerva financiara, ba chiar abia acopera necesitatile? In acest sens, o varianta foarte facila si accesibila este accesarea unui credit de la IFN-ul Okcredit.

Datorita calitatii sale de Institutie Financiara Nebancara monitorizata de Banca Nationala a Romaniei, platforma online Okcredit pune la dispozitia celor interesati, credite IFN pentru persoanele fizice, potrivite oricaror nevoi. Acest tip de imprumut vine la pachet cu numeroase avantaje, fapt care il face sa fie din ce in ce mai popular in randul unui numar foarte mare de persoane care necesita o anumita suma de bani cat mai repede.

Care sunt pasii pentru a obtine un imprumut de la IFN?

Alaturi de Okcredit, ai la dispozitie o platforma online intuitiva si foarte usor de accesat, prin intermediul careia poti solicita imprumutul de care ai nevoie. Bineinteles, pentru a putea face acest lucru, e necesar sa indeplineasti cateva conditii de eligibilitate, cum ar fi varsta de 20 ani impliniti, un venit stabil care sa permita plata sumei utilizate, un card si cont bancar activ, dar si o adresa de e-mail si un numar de telefon valabile, pentru consolidarea unei relatii de lunga durata.

Prin intermediul site-ului nostru www.okcredit.ro poti accesa sume cu valori cuprinse intre 200 si 3000 de lei, o linie de credit de tip IFN, pentru o perioada de pana la 5 ani. Dupa completarea formularului online si a depunerii documentelor necesare, trebuie doar sa astepti decizia de finantare. Dupa aprobare, vei primi banii chiar in aceeasi zi.

Avantajele accesarii unui credit IFN in rate

# Fiind un serviciu de finantare digitala, prin intermediul platformei Okcredit.ro, scapi de procesul laborios de birocratie, numarul de documente necesare fiind redus semnificativ.

# Pentru ca timpul este o resursa extrem de importanta, la Okcredit punem accentul pe promptitudine. De aceea, incercam sa raspundem nevoilor tale in cel mai scurt timp posibil. Astfel, imediat dupa ce ai aplicat pentru un credit IFN online de pe platforma noastra, reprezentantii Okcredit se vor ocupa de verificarea in amanunt a datelor tale personale, cu scopul de a aproba solicitarea primita. Ulterior, banii vor fi imediat virati in contul tau, simplu si rapid, fara a pierde vremea cu statul la cozile interminabile de la banca, economisind in acest fel timp pretios.Asadar, tot procesul necesar pentru accesarea unui credit IFN in rate este unul accesibil si extrem de facil, datorita modalitatii online disponibile, fara a fi nevoit sa te deplasezi in afara locuintei tale.

# Nu in ultimul rand, datorita faptului ca linia de credit pe care o punem la dispozitia clientilor nostri este de tip revolving, platesti doar pentru suma utilizata, care imediat dupa procesarea platii, va fi din nou disponibila pe cardul tau pentru a fi reutilizata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.