Ghidul Serviciilor
Ok Credit - Pachete De Creditare Rapida Bucuresti
inapoi la firma 42 vizite
Poza Credit in rate
Foto
Cu siguranta, nu de putine ori ai fost luat prin surprindere de anumite probleme de ordin financiar, pe care ti-a fost foarte greu sa le gestionezi in lipsa unui buget suficient, care sa acopere toate cheltuielile ivite. Inscrierea la facultate, necesitatea unei interventii chirurgicale de urgenta sau achizitia unei locuinte sunt doar cateva exemple de situatii cu care ne putem confrunta pe parcursul vietii si care presupun costuri ridicate. Insa ce te faci daca nu ai suma de bani necesara sa le poti scoate la capat, renunti sau cauti alternative?

Una dintre cele mai rapide solutii pentru rezolvarea unor astfel de crize financiare o constituie creditele in rate de la IFN. In cazul in care nu stiai, termenul de IFN face referire la acele Institutii Financiare Nebancare, care pun la dispozitia celor interesati numeroase oferte de finantare, pe care acestia le pot accesa rapid, online, fara a fi nevoiti sa aiba la indemana un dosar de acte sau formulare, asa cum se intampla de cele mai multe ori in cazul institutiilor financiare clasice.

Noi, cei de la Okcredit, punem dintotdeauna nevoile clientilor pe primul loc. Acesta este si motivul pentru care venim in sprijinul celor care au nevoie de o suma de bani in cel mai scurt timp cu posibilitatea de a solicita un credit in rate online, ce poate fi onorat pana la sfarsitul contractului in mai multe transe, in functie de valoarea totala a imprumutului in rate obtinut.

Cum poti obtine rapid un credit in rate?

Alaturi de Okcredit, grijile financiare nu trebuie sa isi mai faca loc in viata ta. Si asta deoarece oricine poate accesa un credit in rate, avand posibilitatea de a utiliza oricand suma disponibila aprobata. Cu toate acestea, pentru a putea obtine o oferta de finantare, este necesar sa urmezi anumiti pasi cheie. Procesul de aprobare se desfasoara exclusiv online, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca trebuie sa stai la coada sau sa umbli dupa tot felul de acte.

Pentru a putea obtine un imprumut in rate este necesar insa sa indeplinesti anumite criterii de eligibilitate. Printre acestea se numara sa ai o varsta de cel putin 20 ani, sa ai un venit stabil, din salariu sau din pensie, sa ai un cont bancar, respectiv card activ si sa detii o adresa de e-mail si un numar de telefon valide, astfel incat sa putem lua legatura cu tine atunci cand va fi nevoie.

Dupa ce te asiguri ca indeplinesti toate aceste criterii, tot ce iti mai ramane de facut este sa soliciti suma de bani de care ai nevoie prin intermediul unui formular online si sa astepti decizia de finantare, pe care o vei primi in cel mai scurt timp din partea echipei Okcredit, in urma analizei si verificarii datelor furnizate de tine.

Beneficiile accesarii unui imprumut in rate

Okcredit este unul dintre partenerii de incredere pe care te poti baza ori de cate ori ai nevoie de o solutie financiara optima, adaptata nevoilor tale. Unul dintre avantajele principale de care te poti bucura prin intermediul unui imprumut in rate de la noi este linia de fianantare pe o perioada de pana la 5 ani, de tip revolving, cu sume intre 200 si 3000 lei. Odata cu aceasta, poti face trageri succesive totale sau partiale in valoarea limitei maxime de credit. Mai mult, odata aprobata cererea ta de creditare, poti utiliza banii oricand si de oriunde.

In ceea ce priveste sistemul de tip revolving, acesta permite clientilor ca dupa ce ramburseaza suma utilizata, aceasta sa fie din nou disponibila pentru a fi retrasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.