Ghidul Serviciilor
Olas Prod
inapoi la firma 521 vizite
Poza Specialitati
Foto
Foto

KAISERUL TARANESC - preparat traditional din carne de porc afumat si condimentat, kaizerul taranesc este deliciul gustarilor pe care-l puteti incerca convinsi fiind ca ati facut alegerea cea mai sanatoasa.

SUNCULITA EXTRA - carnea de cea mai buna calitate si condimentele speciale folosite, garanteaza un produs care poate completa orice masa copioasa.

PASTRAMA DE PORC - este una din delicatesele care nu pot lipsi de langa un pahar cu vin. Nimic nu-l face sa curga mai usor decat o bucata frageda de pastrama de porc. Procedeul de obtinere este unul simplu, desi necesita un timp indelungat de uscare.

 

 

PASTRAMA HAIDUCEASCA - pregatita printr-un proces de maturare, din pulpa frageda de porc, este delicioasa, nelasandu-te sa te plangi ca n-ai servit carne la masa.

MUSCHIUL TIGANESC - preparat traditional din cotlet si ceafa de porc.

MUSCHI AZUGA - condimentat si bine pregatit din cotlete de porc.

MUSCHI FILE - are un gust specific dat de cotletul proaspat de porc si condimentele ce-i imbogatesc aroma.

CEAFA AFUMATA - produs din ceafa de porc de cea mai buna calitate, afumat si bine condimentat.

JAMBON - daca v-a cuprins "astenia" de mancare, o portie de jambon pregatit din pulpa de porc va va face viata mai frumoasa si masa mai copioasa

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.