Ghidul Serviciilor
Olflav Impex, Craiova - Reparatii Utilaje Auto-Utilaje Terasiere
inapoi la firma 771 vizite
Poza Despre noi
Foto

 OLFLAV Impex, este o societate de intretinere si reparare a auto-utilajelor din import din domeniul constructiilor terasiere si intretinerii drumurilor, a carei prezenta de peste 13 ani pe piata romaneasca de profil este apreciata de beneficiarii serviciilor noastre.     

Strategia firmei este perfectionarea si modernizarea continua a tehnicii si tehnologiei pentru a putea oferi servicii la standarde de calitate la nivel european.      

Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai si a le satisface solicitarile intr-un timp rapid, 

 

 OLFLAV Impex incepe o noua etapa de dezvoltare prin deschiderea de noi ateliere de zona in reguinile din Romania cu pondere sporita de activitate.      Seriozitatea cu care ne tratam partenerii ne permite o angajare suplimentara fata de acestia.      

Multumim pe aceasta cale beneficiarilor serviciilor noastre si partenerilor pentru buna colaborare si sprijinul oportun, declarandu-ne deschisi pentru noi forme de colaborare. Cum lucram?      

Un colectiv complex, bine instruit profesional, in parte specializat in strainatate, asigura interventii - de intretinere curenta si constatari tehnice, pana la reparatii capitale - la o gama larga de utilaje de constructii, terasiere si de intretinere a drumurilor, precum: freze de asfalt, compactoare, utilaje de depunere covor asfaltic, incarcatoare, excavatoare, buldozere, auto-gredere etc., inclusiv autospeciale purtatoare de echipamente pentru lucrari de intretinere drumuri in perioada de iarna si vara.      

Cea mai mare parte a lucrarilor se executa la beneficiarii serviciilor noastre, la locul de dislocare a utilajelor.     

 

Pentru aceasta, societatea noastra opereaza cu echipele mobile de interventie care beneficiaza de autoateliere rapide (VW LT si Mercedes Vito) dotate cu SDV-istica si AMC-urile necesare pentru toata gama de utilaje.     

Pentru cazurile speciale asiguram o legatura permanenta, prin intermediul telefoniei si a internetului, intre echipele de interventie mobila si corpul nostru de ingineri de la Craiova. Ca beneficiari ai softului de diagnosticare -licenta TEXA- suntem in legatura on-line cu principalii producatori de utilaje din Europa.     

Pentru asigurarea pieselor de schimb, originale, cu care efectuam lucrarile de intretinere si reparatiile utilajelor, folosim parcul propiu de autoutilitare -in regim TIR- cu care colectam piesele de schimb de la producatorii acestoara din mai multe tari ale Europei. Astfel putem asigura in circa 7 zile, piesele de schimb care pentru moment lipsesc din stocul propriu.     

 

 Experienta acumulata in cei peste 13 ani de activitate, si departamentele de specialitate, sprijinite de o logistica din cele mai moderne, asigura flexibilitatea si promptitudinea rezolvarii solicitarilor beneficiarilor nostri. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.