Ghidul Serviciilor
Omedical - Centru De Recuperare Medicala Bucuresti
inapoi la firma 221 vizite
Poza Fizioterapie
Foto

Oferim servicii de fizioterapie - kinetoterapie

Terapia fizica personala începe cu o evaluare cuprinzatoare a limitarilor functionale si a zonelor durerii. Echipa noastra de terapeuti fizici experti va proiecta un plan de tratament bazat pe nevoile si obiectivele tale legate de munca. Adoptam o abordare de echipa si ne vom consulta cu medicul care a pus diagnosticul,medicul care va operat. Pe parcursul tratamentului dvs., vom depune eforturi pentru a va ajuta sa reveniti la toate activitatile functionale normale.

Serviciile noastre includ toate tipurile si dimensiunile

Adoptam o abordare de echipa si ne vom consulta cu angajatorul si managerul de caz, daca este necesar. Pe parcursul tratamentului dvs., vom depune eforturi pentru a va ajuta sa reveniti la toate activitatile functionale normale. Când sunteti gata pentru externare, veti primi un program de exercitii personalizat pentru a va permite sa ramâneti sanatos.

Echipa noastra experimentata de fizioterapeuti va efectua o evaluare cuprinzatoare, inclusiv evaluari posturale si biomecanice, pentru a va diagnostica problema.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.