Ghidul Serviciilor
Omniasig - Sucursala Unirea
inapoi la firma 5923 vizite
Poza Asigurari auto
Foto

Te-ai gândit vreodata cum ar fi sa ai o asigurare completa pentru masina ta, care sa raspunda tuturor nevoilor tale de a o proteja?

VIVA CASCO este asigurarea care îti asigura masina si te protejeaza de toate riscurile, chiar si de cele la care nu te-ai gândit vreodata.

Masina ta îti ofera independenta si confort, iar asigurarea auto facultativa VIVA CASCO îti ofera acoperire completa pentru toate riscurile care îti pot provoca daune, si implicit, cheltuieli mari si neprevazute. VIVA CASCO este o asigurare Premium, de tip „TOATE RISCURILE”1, un produs inovativ. De asemenea, poti opta sa incluzi în polita ta si servicii de asistenta rutiera2.

1 Asigurarea ALL RISK cuprinde acoperirea tuturor riscurilor, cu exceptia celor prevazute la excluderi.2Autovehiculele eligibile pentru acoperirea „asistenta rutiera” sunt autoturismele pâna în 10 ani vechime, utilizate în interes personal (care nu sunt utilizate în activitati de tipul: „scoala soferi”, închiriere, taxi  etc.)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.