Ghidul Serviciilor
Omniasig - Sucursala Unirea
inapoi la firma 5923 vizite
Poza Asigurari locuinta
Foto

Exista o multime de riscuri care ne pot pune în pericol locuinta si bunurile din ea, de aceea trebuie sa fim responsabili si pregatiti ca, în cazul unui eveniment neprevazut si neplacut, sa ne putem continua viata, fara griji. O polita de asigurare facultativa pentru casa ta este o modalitate la îndemâna pentru a-ti proteja familia, casa si bunurile tale.

GARANT Summum este o asigurare adaptabila, care îti ofera posibilitatea alegerii gradului de acoperire potrivit, fiind astfel perfect adaptabila nevoilor tale de protectie a locuintei si bunurilor. 

Legislatia actuala obliga toti proprietarii de locuinte sa încheie o asigurare de locuinta împotriva dezastrelor (PAD) pentru cele trei riscuri catastrofice: cutremur, inundatii si alunecari de teren. Aceasta îti ofera doar o protectie de baza, minima, iar daca vrei sa stai linistit ca îti vei putea continua viata în mod normal, indiferent de ce va pati casa ta, asigura-ti complet locuinta, si printr-o asigurare facultativa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.