Ghidul Serviciilor
Onebrand - Fabrica De Polistiren Expandat Ignifugat, Braila
inapoi la firma 1595 vizite
Poza Despre Onebrand
Foto

Anul 2006 a fost anul crearii Onebrand SRL

Dupa 2 ani de eforturi supraomenesti, in 2008 reusim sa deschidem fabrica de polistiren expandat de la Braila.

Productia a inceput dupa ce am inregistrat la OSIM marca Polystone, polistirenul verde, dupa ce am certificat produsul EPS la Laboratorul central din Bucuresti si dupa ce am obtinut toate avizele si autorizatiile necesare activitatii de productie in UE.

 

Fabrica de polistiren expandat de la Braila detinuta de Onebrand SRL, a fost singura fabrica din Sud-Estul Romaniei care a parcurs cu strictete acesti pasi, inca de la infiintare.

In 2009 in plin an de criza, am lansat un nou produs: ECOsistem, EPS70 si un nou concept: ECOsistem, centrul de informare ptr izolare. Mottoul: Expertul tau in termoizolatie! A devenit ptr noi un principiu in a-i consilia pe clientii nostri in momentul achizitiei unui termosistem.

Din pacate in anul 2011, contrar dorintei noastre dar in trendul pietei si la cererea clientilor nostri, am lansat un produs low-quality, Epolystiren. Acest produs are un pret competitiv dar o calitate superioara fata de ce ofera alti producatori pe acelasi segment, continuand strategia companiei:

Oferim la acelasi pret cu concurenta, ceva mai bun!

Anul 2012 a adus ptr Onebrand SRL finalizarea unui proiect pe POR prin achizitia unui utilaj de injectie polistiren. Acest utilaj ne ajuta sa diversificam paleta produselor noastre si sa minimalizam procesul de sezonalitate existent in domeniul materialelor de constructii.

Anul 2013, a fost anul in care a trebuit sa ne luptam cu preturile mici la produsele neconforme ale producatorilor zonali. Strategia noastra a fost lansarea unor noi produse si nu cea falimentara a pretului cel mai mic.

Am lansat produsul Epolystiren EPS60 „saresipiper” si Polystone EPS100, antimucegai.

De asemenea, am demarat si procedura de alaturare la Asociatia producatorilor de EPS din Romania, ROMEPS. Pentru ca doar alaturi de aceasta Asociatie si de ceilalti producatori importanti, putem reglementa o piata in care nu exista ordine si bun simt.

 

Onebrand SRL se va afla intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti pentru ca:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.