Ghidul Serviciilor
Onebrand - Fabrica De Polistiren Expandat Ignifugat, Braila
inapoi la firma 1554 vizite
Poza Polystone EPS80
Foto

Are o textura deosebit de fina de polistiren, placuta la atingere, putin dura din cauza densitatii materialului folosit. Te ajuta in caz de frig, tinandu-ti cald in interior. Este o piesa de rezistenta a termosistemului de calitate, pentru ca doar impreuna cu Polystone EPS80, termosistemul se simte important si confortabil.

Cel mai bine imbraca imobilul, avand o grosime de minim 10 cm.

Are o textura deosebit de fina de polistiren, placuta la atingere, putin dura din cauza densitatii materialului folosit. Te ajuta in caz de frig, tinandu-ti cald in interior. Este o piesa de rezistenta a termosistemului de calitate, pentru ca doar impreuna cu Polystone EPS80, termosistemul se simte important si confortabil. Cel mai bine imbraca imobilul, avand o grosime de minim 10 cm.

Atunci cu siguranta va da un aer proaspat facturilor de energie, reducandu-le silueta cu pana la 30%. De aceea, acest tip de polistiren reprezinta un “must have” pentru termoizolarea casei tale. Pentru a te asorta armonios, trebuie sa stii ca negrul este la moda si verdele reprezinta ECO, Polystone EPS80 il poti aplica pe stilul “saresipiper”, in picatele alb-negru sau “green”, verde praz si doar asa poti sa apari la categoria “bine izolat”.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.