Ghidul Serviciilor
One Travel Grup
inapoi la firma 976 vizite
Poza Hoteluri Bucuresti
Foto

Hotelul Moxa ofera servicii personalizate tuturor oaspetilor sai, dispune de 24 de camere, toate echipate cu cele mai noi facilitati, Internet de mare viteza prin conexiune wireless, aer conditionat, LCD TV, telefon cu linie interna si internationala, mini-bar, seif in fiecare camera, room-service, bar, parcare supravegheata, curatatorie, spalatorie. La subsolul imobilului, sauna si sala de gimnastica sunt disponibile la orice moment

Filozofia hotelului Moxa este bazată pe o serie de concepte simple, puse în practică de personalul foarte calificat şi angajamentul direcţiunii de a oferi servicii extraordinare. Profesionalismul personalului şi atmosfera specială a hotelului se îmbină perfect, oferind ospitalitate, o primire prietenoasă şi servicii pe măsură. Personalul hotelului face tot posibilul ca Le Boutique Hotel Moxa să fie mai mult decât un loc pentru a vă petrece sejurul.

Le Boutique Hotel Moxa are 24 de camere extrem de alese, dispuse pe 4 etaje, toate complet utilate cu facilităţi de ultimă oră. Toate camerele au cheie electronică şi conexiunea la internet cu viteză mare se poate face prin cablu sau wireless. Un lift operabil digital este disponibil pentru toate cele 4 etaje.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.