Ghidul Serviciilor
One Travel Grup
inapoi la firma 976 vizite
Poza Sejururi
Foto

Departe de agitatia citadina, pierdut in padurile ce inconjoara Lacul Sf. Ana, redeschis in martie 2010 cu o structura complet renovata, amplasat intr-un cadru natural ce imbina linistea și aerul proaspat ale peisajului montan cu valorile exceptionale ale unei locatii ideale pentru organizarea evenimentelor, Hotelul Best Western Balvanyos ofera camere complet reamenajate si remobilate, ridicate la un standard de 4 stele, o primire prietenoasa, restaurant cu preparate culinare de exceptie din bucataria internationala si traditionala, personal pregatit sa va serveasca in modul cel mai profesional posibil si va asigure un sejur pe masura asteptarilor. Best Western Balvanyos a devenit, probabil, cea mai atractiva destinatie pentru recreere si relaxare dar, mai ales, pentru reusita intalnirilor de afaceri, conferintelor si seminariilor.

Se pun la dispozitie:

112 camere: Single, Queen, Twin, Junior Suite, Presidential Suite; camere cu terase însorite sau panoramice, dotate cu aer conditionat.

3 lifturi, din care unul panoramic

Hotel – TV – cablu

Seif în fiecare camera

Acces internet în camere si acces gratuit WiFi în zonele publice

Transfer aeroport sau statie de cale ferata

Parcare privata

Minibar

Lobby – bar

Sala de sedinte si sali de conferinta

Terasa in aer liber

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.