Ghidul Serviciilor
Oney Finances
inapoi la firma 73 vizite
Poza Carduri
Foto

3 rate cu 0% dobânda oriunde
Tranzactiile Standard de minim 300 lei efectuate cu cardul de credit Auchan Mastercard la comercianti, pot fi transformate în Tranzactii în 3 rate fixe cu 0% dobânda. Tot ce trebuie sa faceti este sa solicitati telefonic între 3-5 zile de la data cumparaturii la numarul de telefon 021.305.12.27 si sa va exprimati acordul pentru aceasta operatiune.
 
Rate fixe
Ai mereu 6 sau 12 rate fixe cu 1.5% dobânda lunara direct la POS-urile din magazinele Auchan, trebuie doar sa anunti la casa ca vrei sa platesti în rate. În plus, lunar ai oferte speciale pentru cumparaturi în rate, în magazinele Auchan.
 
Perioada de gratie de pâna la 60 de zile
 
 
Credit Instant
Ai nevoie urgent de bani, pentru o scurta excursie neprevazuta, o petrecere sau o reparatie prin casa? Avem fix solutia de care ai nevoie: Credit Instant! Iti poti transfera disponibilul de pe cardul de credit Auchan în contul tau, deschis la orice banca din România. Rezolvi rapid nevoia de bani, printr-o vizita în magazin sau la telefon, la numarul 021.305.12.27. Dobânda este fixa, deci esti linistit fiindca vei plati lunar acceasi suma.
 

 Avantajele Cardului Auchan MasterCard
0 lei comisionul de emitere a cardului tau
0 lei activarea cardului
0% dobânda în perioada de gratie de pâna la 60 de zile pentru toate cumparaturile tale din magazin
În fiecare luna, primesti extrasul de cont în care este evidentiat istoricul tranzactiilor tale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.