Ghidul Serviciilor
Onistua
inapoi la firma 467 vizite
Poza Despre noi
Foto

Infiintatã în anul 1994,ONISTUA COM  este o firmã cu capital integral privat românesc ce se prezintã astazi cu un portofoliu bogat de lucrãri de referinta in domeniu proiectarii si executiei lucrarilor de instalatii, domeniu în care ne-am dovedit profesionalismul.

Activitatea s-a concentrat atat asupra proiectãrii, cat si asupra executiei de instalatii in domeniul gazelor naturale, sanitar, ventilari, incalziri, canalizari oferind si servicii de consultanta / asistenta tehnica în alegerea echipamentelor sau livrare de echipamente pentru realizarea unor instalatii performante si eficiente din punct de vedere alcosturilor (atât în investitie, cât si în exploatare si întretinere).

Pentru instalatii speciale asigurãm executia instalatiilor cu echipe specializate.

Societatea dispune de personal de conducere si executie cu experienta dobindita in tara si pe santiere de constructii din intrega lume. Prin insusi domeniul de activitate desfasurat suntem intr-o continua concurenta fiind pregatiti sa executam lucrari de orice complexitate.

Loialitatea fatã de beneficiari si profesionalismul ne-au ajutat sã câstigãm încrederea unor clienti importanti si sã fim selectionati pentru derularea mai multor investitii de cãtre unii dintre acestia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.