Ghidul Serviciilor
Instalareantenasatelit.com - Reparatii, Reglari Antene Bucuresti
inapoi la firma 1533 vizite
Poza Frecvente DIGI TV satelit
Foto

Pentru moment programele Antena 1 , Antena 2,  Antena 3, Euforia si GSP tv au disparut din grila de programe de la Digi Tv satelit.In locul acestor programe momentan sunt Pro Tv si Acasa Tv.

A aparut si un program nou Acasa TV Gold ( frecventa 12526 , polaritate H , symbol rate 27500, fec 3/4 ). In pachetul de la UPC Satelit funcioneaza fara probleme pe aceleasi frecvente ca si pana acum.

.Deasemenea pe satelitul Eutelsat 16A la16.0°E unde este emisia principala a grupului Intact Production nu s-a modificat nimic  ( frecventa 11131 , polaritate V , symbol rate 14815, fec 5/6 ), putandu-se receptiona la liber Antena 3, Antena 2, GSP TV,Euforia Lifestyle TV.

Probabil problema cu programele Antena 1 si Antena 3 se va rezolva in scurt timp.Pentru a receptiona noile programe din grila de la Digi Tv vor trebui rescanate programele:

MENU -> REVENIRE LA SETARILE DE FABRICA -> SCANATE INTREAGA RETEA.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.