Ghidul Serviciilor
Orenstein, Ostro & Associates Group - Contabilitate, Audit Bucuresti
inapoi la firma 158 vizite
Poza Audit financiar
Foto

Serviciul de audit financiar pe care il putem oferi companiei dumneavoastra aduce asigurarea ca situatiile financiare examinate sunt complete si intocmite cu acuratete, iar operatiunile financiar-contabile au fost efectuate in conformitate cu legislatia in vigoare. Expertii nostri asigura aplicarea tuturor procedurilor necesare, in conformitate cu Standardele Internationale de Audit. Astfel, auditorul isi poate exprima opinia in ce masura rapoartele financiare ale companiei reprezinta situatia financiara la data bilantului si rezultatul exercitiului financiar incheiat la aceeasi data.

 
Obiectivele pe care le urmarim in cadrul auditului financiar sunt:

Verificarea preciziei, claritatii si completitivitatii procedurilor contabile cu privire la exercitiul financiar
Verificarea aplicarii dupa cum urmeaza: Legea contabilitatii nr. 82/1991, armonizarea generala a mediului standardelor contabilitatii, mediul general pentru calculul si prezentarea rapoartelor financiare elaborat de IASC, Standardele Nationale si Internationale de Contabilitate
Urmarirea procesarii datelor in vederea executarii curente, in mod corect si in conformitate cu legile existente
Evaluarea acuratetei informatiilor furnizate de catre evidenta contabila; analiza sistemelor contabile si de control intern astfel incat sa se poata evalua daca acestea sunt potrivite pentru a fi folosite ca baza pentru intocmirea situatiilor financiare si pentru pastrarea unei evidente contabile corecte
 
La finele misiunii de audit financiar va fi elaborat un raport de audit pentru conducerea companiei, care contine toate ilegalitatile, neregularitatile si inregistrarile nerelevante ce au fost gasite pe parcursul procesului de audit. Raportul va contine si principalele deficiente ale sistemului de control intern si ale altor aspecte identificate pe parcursul auditului financiar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.