Ghidul Serviciilor
Columna Medical Center - Clinica Doctorului Nitescu Cristian
inapoi la firma 6510 vizite
Poza Chirurgia estetica a fetei
Foto

Liftingul cervical

 

Liftingul cervical este o intervenţie chirurgicală recomandată atunci când pielea de la nivelul gâtului îşi pierde elasticitatea, căpătând un aspect neplăcut.

Investigaţiile recomandate în cazul efectuării liftingului cervical sunt hemograma (stabilirea numărului de globule albe şi roşii), coagulograma (capacitatea de coagulare a sângelui), glicemia, ureea, VSH-ul, Rh-ul, transaminazele, proteinele totale, bilirubinemia, electrocardiograma, măsurarea tensiunii arteriale, etc.

Un rol foarte important îl are stabilirea numărului de trombocite. Trombocitele sunt mici elemente solide prezente în sânge care contribuie la procesul de coagulare. Astfel, în cazul apariţiei unei hemoragii, de exemplu, trombocitele se adună, formând un cheag şi ajutând la oprirea sângerării. Valoarea normală a trombocitelor este cuprinsă între 150 000 şi 300 000 /mm cub. Atunci când valoare acestora scade, riscul de sângerare al vaselor sanguine creşte. Nivelul ridicat al trombocitelor, pe de altă parte, produce o coagulare accentuată, împiedicând circulaţia în vase.

Stabilirea stării de sănătate la nivel cardiovascular este, de asemenea, foarte importantă. Din acest motiv medicul chirurg recomandă efectuarea unei cardiograme. Înainte de operaţie, pacientului îi va fi măsurată şi tensiunea arterială.

 

Procedura de lifting facial

Intervenţia chirurgicală constă în executarea unei incizii prin care pielea va fi întinsă şi remodelată. Operaţia se efectuează sub efectul anesteziei locale sau generale, în funcţie de recomandarea medicului.

Perioada de recuperare după liftingul facial

Perioada de recuperare după liftingul facial variază în funcţie de trăsăturile anatomice ale fiecărei persoane. Întoarcerea la activităţile cotidiene se poate face după aproximativ trei zile, recuperarea totală putând dura însă până la o săptămână sau două.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.