Ghidul Serviciilor
Columna Medical Center - Clinica Doctorului Nitescu Cristian
inapoi la firma 6510 vizite
Poza Chirurgia sânilor
Foto

Silicoanele, în limbaj colocvial sau implanturile cu silicon, sunt folosite în operaţiile de mărire a sânilor.Această operaţie presupune luarea unei serii de decizii referitoare la tipul de implant, forma sau dimensiunea acestuia. Deoarece forma şi dimensiunea sânilor diferă de la o persoană la alta, fiecare femeie îşi doreşte un alt tip de implant, motiv pentru care protezele de acest tip sunt disponibile într-o varietate de modele şi mărimi.

Silicoanele, când sunrt alese, trebuie luate ţinând cont de forma sânilor. Cele două tipuri principale de silicoane sunt cele rotunde şi cele sub formă de lacrimă. Totodată, este important să se ţină cont de forma corpului pacientei, cantitatea de ţesut pe care aceasta îl are în zona sânilor, dacă implantul mamar va fi realizat submuscular sau subglandular, dacă incizia chirurgicală va fi realizată în zona subraţului, a aureolei, a buricului sau sub sân.

Silicoane rotunde

Silicoanele rotunde, reprezintă cel mai comun şi cel mai folosit tip de implant mamar pentru operaţia de mărire de sâni. Implantul mamar rotund este modelat precum o sferă turtită. Acest tip de implant cu silicon este ideal pentru femeile care îşi doresc un decolteu mai plin şi sâni mai rotunzi, în special în partea superioară. Partea mai puţin avantajoasă a acestui tip de silicoane este faptul că ele oferă adesea un aspect artificial al sânului.

Silicoane sub formă de lacrimă

Silicoanele cu formă de lacrimă sunt cunoscute de asemenea şi sub numele de implant mamar conturat. Deşi acest gen de silicon nu oferă aspectul plin al bustului, precum o face implantul rotund, el măreşte în volum sânul. Implantul sub formă de lacrimă este alegerea ideală pentru femeile care îşi doresc sâni mai mari dar cu aspect mai natural. Spre deosebire de implantul rotund care nu se poate deplasa din locul implantat, siliconul sub formă de lacrimă trebuie să aibă o suprafaţă texturată pentru a preveni rotirea acestuia.

Silicoane în funcţie de mărimea dorită

Silicoanele mari oferă un decolteu generos şi un alt contur corpului. Deoarece implanturile mari au dimensiuni variate şi fiecare dimensiune oferă un alt aspect bustului, alegerea mărimii silicoanelor trebuie să se facă sub îndrumarea chirurgului estetician.

Silicoane mari: care sunt beneficiile?

Silicoanele cu dimensiune mare au ca efect o transformare puternică a conturului corpului şi o înfăţişare mai uşor remarcabilă. De aceea, mărirea dimensiunii sânilor este principalul motiv pentru care femeile aleg chirurgia estetică.

Silicoane mari: care sunt dezavantajele?

Silicoanele mari pot prezenta şi un număr de complicaţii Dezavantajele includ: aspectul vălurit al sânului, o incidenţă mai mare a rupturii implanturilor, silicoanele mari pot crea disconfort şi pot împiedica performanţele sportive.

Silicoane mici

Silicoanele de dimensiuni mici au început să capete o tot mai mare popularitate în rândul femeilor, deoarece dau fermitate şi volum sânulilor, păstrând, însă, aspectul natural al acestora.

Silicoane mici: posibile dezavantaje

Un silicon mic poate fi un motiv de regret pentru o femeie care şi-ar fi dorit o dimensiune mai mare a sânilor. Acesta este motivul pentru care alegerea siliconului trebuie realizată cu atenţie, sub îndrumarea specialistului.

Silicoane "conservatoare"

Silicoanele "conservatoare" sunt pentru femeile care îşi doresc un aspect mult mai natural şi mai tineresc. Acest tip de implant este indicat femeilor fără forme, care doresc să "umple" decolteul fără ca cei din jur să ştie că au apelat la chirurgie estetică.

Silicoane "conservatoare": beneficii

Silicoanele "conservatoare": au beneficiul că sunt mai puţin vizibile, oferă un aspect natural, permit purtarea unor modele diferite de haine şi nu stânjenesc activitatea sportivă.

Silicoane "conservatoare": dezavantaje

Silicoanele acestea sunt mult prea mici pentru unele persoane şi implică diferite riscuri şi complicaţii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.