Ghidul Serviciilor
Clinica De Oftalmologie Ophtamax Ploiesti
inapoi la firma 42144 vizite
Poza Optica medicala
Foto

Magazinul de optica va ofera produse de optica medicala, ochelari de soare cu lentile polarizante (cu sau fara dioptrii ), lentile de contact si solutii de intretinere ale acestora, accesorii de optica, suplimente alimentare destinate sanatatii ochilor , precum si servicii asociate adaptate cu grija diferitelor cerinte. 

La noi veti gasi lentile aeriene unifocale si progresive premium, confectionate din cele mai bune materiale, cu tratamente de ultima generatie la care, daca sunteti pacientii clinicii, veti beneficia de o reducere de 20% la pretul de catalog !

Veti gasi lentile pentru (aproape) toate situatiile in care aveti nevoie de ochelari, atat pentru adulti, cat si pentru copii !

Daca doriti o solutie revolutionara, nechirurgicala, de eliminare temporara si chiar reducere a miopiei pentru copilului dvs.(peste 8 ani) , puteti gasi la noi lentilele rigide cu purtare minim 6 ore noaptea si vedere exceptionala ziua !

Daca vi s-au prescris ochelari progresivi, nu trebuie sa va temeti! Discutand cu opticienii nostri, vi se vor explica avantajele dar si limitele acestui tip de ochelari, vi se vor masura parametrii necesari cu sistemul Visioffice, lentilele vor fi monatate cu cea mai mare indemanare si grija chiar in atelierul nostru de montaj, incat acomodarea sa fie usoara si naturala.

Va asiguram ca interesul nostru este sa va gasiti ochelarii cei mai potriviti pentru un confort vizual maxim !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.