Ghidul Serviciilor
Optica Medicala Midavi Serv-Bucuresti
inapoi la firma 8363 vizite
Poza Lentile ochelari
Foto

DRAGI PRIETENI PURTATORI DE OCHELARI,AVEM O VESTE EXCELENTA !! GAMA DE LENTILE DIN PORTOFOLIUL CARL ZEISS LA UN PRET INCREDIBIL!

Este vorba despre Synchrony  de la Carl Zeiss ,creat din unificarea portofoliilor Sola si AO. Noul portofoliu de lentile vine cu o serie de noutati printre care :- lentile fotosensibile  Synchrony  1.5 Fotofusion   maro/gri cu tratament antireflex  la pretul de Primavara-Vara  de 250 de lei perechea(in limita stocului disponibil si a domeniului de executie);

                                                     -  lentilele  pentru bugetul de Primavara- Vara cu  tratament antireflex la pretul de 60 de lei perechea ( in limita stocului si domeniului de executie)

 

 

Lentilele montate de noi sunt de cea mai buna calitate optica, marcate de firma Zeiss.

Dupa examinarea medicala, specialistii nostri va pot recomanda lentile care vor respecta prescriptia medicala, fara a ignora stilul dumneavoastra de viata.

La categoria lentile antireflex avem ofera de pret 50% discount pentru Dura Vision Platinium!!

DuraVision Platinum 

200 lei perechea!!

Cel mai performant tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. DuraVision Platinum conferă o duritate mult sporită lentilelor datorită bombardării tratamentului cu nanoparticule (ioni) care măreşte astfel foarte mult duritatea, compactează şi ordonează straturile tratamentului. Tratamentul DuraVision Platinum conţine:

Pretul lor este acum de  200 lei !!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.