Ghidul Serviciilor
Cabinet Optimed-Brasov
inapoi la firma 25279 vizite
Poza Cabinet oftalmo-pediatrie
Foto
Foto

Cabinetul nostru de oftalmologie vă oferă o gamă variată de servicii pentru copiii dumneavoastră indiferent de vârstă.

DAR o examinare între vârsta de 0 luni şi 1 an este esenţială pentru diagnosticul şi tratamentul strabismului congenital şi ambliopiei. Strabismul care se menţine peste vârsta de 6 luni ar trebui tratat în timpul acestei perioade. Un pseudo strabism poate deveni aparent în funcţie de dezvoltarea rădăcinii nasului. Astfel, un oftalmolog de copii cu experienţă, ar trebui să evalueze statusul copilului dumneavoastră.

Vârsta de 1 an este cea mai potrivită perioadă pentru examinarea erorilor de refracţie. La această vârstă, o eroare de refracţie poate induce ambilopie (ochi leneş), care poate fi însă tratată complet dacă se începe tratamentul precoce.

Dacă nu sunt suficiente picăturile de ochi cu antibiotic şi masajul pentru tratarea obstrucţiei canalului nazo-lacrimal, vârsta de 1 an este cea mai potrivită pentru încercarea tratamentului în această afecţiune.

Optimed Medical oferă consultaţii pentru:

Investigaţii AUTOREFRACTOMETRELE PEDIATRICE PLUSOPTIX

Aparatele testează funcţia vizuală a pacientului şi sunt special gândite pentru testarea pacienţilor cu vârste fragede. Se pot efectua măsurători la pacienţi începând cu vârsta de 6 luni. Ideal pentru pacienţii necooperanţi (ex. copii sub 2 ani).

Principiul de măsurare: fotoretinoscopie excentrică cu lumină infraroşie.

Mod de măsurare: binocular simultan sau monocular, complet non-invaziv, nu necesită picături sau anestezic. Măsurarea se face de la distanţa de 1 metru faţă de pacient.

Rezultatele examinării:

Durata unei examinări: depinde de colaborarea pacientului. Din momentul în care aparatul este poziţionat corect în focus, măsurarea efectivă durează mai puţin de 1 sec.

Documentarea rezultatelor: se pot imprima certificate cu rezultatul măsurătorii.

TONOMETRELE REBOUND ICARE

Aparatele realizează detecţia timpurie şi controlul glaucomului, efectuând măsurători rapide, uşoare, eficiente, sigure şi igienice ale PIO. Graţie tehnicii minim invazive pentru pacient, în care proba atinge corneea numai o fracţiune de secundă, măsurarea este indicată pentru orice tip de pacient, inclusiv pentru cei necooperanţi, precum copiii.

Principiul de măsurare: tehnologia patentată rebound.

Mod de măsurare: prin contactul fin al probelor de unică folosinţă cu corneea. Nu necesită picături sau anestezic. Măsurarea se poate realiza şi cu pacientul în poziţie culcată.

Rezultatele examinării:

Documentarea rezultatelor: rezultatele pot fi analizate, stocate în baza de date a pacienţilor şi imprimate. Este posibilă urmărirea eficienţei tratamentului şi a progresiei patologiei pe termen lung.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.