Ghidul Serviciilor
Cabinet Optimed-Brasov
inapoi la firma 25279 vizite
Poza Consultatii oftalmologice
Foto
Foto

Un rol important în cadrul centrului oftalmologic româno-german Optimed Medical îl are clinica noastră, dotată cu echipamente de ultimă generaţie pentru investigaţii şi tratamente oculare complexe.

De la înfiinţare şi până în prezent, la Centrul de Diagnostic Ocular din cadrul Optimed Medical s-au efectuat câteva mii de consultaţii oftalmologice, iar altor câtorva mii de pacienti le-a fost corectată miopia, hipermetropia sau astigmatismul cu ajutorul investigaţiilor pre-operatorii. Aparatura ultramodernă şi de înaltă precizie asigură calitatea pentru toate serviciile oferite. Medicii clinicii au o lungă experienţă în domeniul oftalmologiei şi sunt conduşi de Dr. George Huttmann.

În cadrul Centrului de Diagnostic Ocular vă putem asigura investigaţii şi tratamente oculare complexe – atât pentru adulţi cât şi pentru copii:

Ambiţia clinicii de oftalmologie Optimed Medical este de a îmbunătăţi vederea pacienţilor prin oferta de servicii de înaltă calitate şi profesionalism. În plus, clinica noastră îşi propune ca prin serviciile oferite, pacienţii să îşi poată relua şi desfăşura activitatea cotidiană într-un timp cât se poate de scurt de la identificarea afecţiunilor. Aparatura ultramodernă vine în sprijinul stabilirii corecte şi exacte a diagnosticelor pentru pacienţi.

Asistenţa medicală profesională acordată înainte, în timpul şi după consultaţie vă ajută la înţelegerea patologiei, dându-vă multiple sfaturi foarte utile.

Examinarea periodică reprezintă cea mai bună metodă de prevenire a afecţiunilor oculare ce pot agrava sănătatea ochilor. Vă aşteptăm în curând la un consult oftalmologic!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.