Ghidul Serviciilor
Cabinet Optimed-Brasov
inapoi la firma 25280 vizite
Poza Determinarea campului vizual
Foto

Determinarea campului vizual reprezintă o metodă de a măsura câmpul vizual al unui individ, ceea ce include vederea centrală şi cea periferică. Acest test alcătuieşte de fapt o hartă a câmpului vizual pentru fiecare ochi în parte.

Determinarea câmpului vizual se foloseşte pentru a detecta:

Câmpul vizual este măsurat de un aparat computerizat în cadrul clinicii noastre, iar pentru acest tip de test, un ochi este acoperit iar pacientul este rugat să-şi aseze capul pe un suport. Apoi când pacientul vede lumini şi miscări de diferite intensităţi în locuri diferite, trebuie să apese un buton. În toate testele standard, prima dată se testează ochiul drept urmat de ochiul stâng. Prin intermediul acestui proces se creează o hartă computerizată a câmpului vizual. Pacientul nu simte nici un disconfort pe parcursul efectuării testului pentru determinarea câmpului vizual, iar efectuarea acestor teste nu implică nici un risc pentru pacient. Interpretarea corectă a rezultatelor este făcută de medicul oftalmolog.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.