Ghidul Serviciilor
Optimum By Rfd Cleaning Solution - Servicii De Curatenie
inapoi la firma 105 vizite
Poza Curatenie scari de bloc
Foto

Oferim servicii de calitate superioara de curatenie scari de bloc în Bucuresti si Ilfov. Folosim doar produse profesionale, dovedite prin lupta în eliminarea celor mai periculosi agenti patogeni. Facem curatenie profesionala atât în interiorul, cât si în exteriorul blocului, în intervale de timp stabilite de comun acord.

Serviciile noastre profesionale de curatenie sunt menite de a va oferi o ambianta cât mai curata si placuta, nu numai în apartamentele dumneavoasta, cât si pe spatiile comune. Antreul blocului, scarile, spatiile exterioare aferente imobilului, pentru ca noi stim cât de placut este sa traiesti într-un mediu curat si îngrijit.

Este important sa stiti faptul ca produsele noastre de curatenie nu afecteaza sanatatea oamenilor si a animalelor de companie!
 
Curatenie pentru scarile de bloc
Pentru ca serviciile noastre sa fie la cel mai inalt nivel, toate actiunile enumerate mai jos vor fi efectuate de oameni pregatiti, atent supravegheati.
Maturat si spalat scarile, intrarea, aleea de acces si în jurul blocului;
Sters balustrade, spalat geamuri intrare si europubele;
Spalare lifturi si usi lift;
Spalarea tamplariei si a suprafetelor vitrate accesibile;
Spalare usa intrare;
Curatare întrerupatoare, grille de aerisire, avizier, etc.;
Curatare corpuri de iluminat;
Spalat calorifere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.