Ghidul Serviciilor
Ora Curateniei - Servicii De Curatenie
inapoi la firma 34 vizite
Poza Alte servicii
Foto

Mobilierul tapitat si din piele reprezinta locul de relaxare dupa o zi grea de munca. Însa, te-ai întrebat cât e de important sa-l întretii, stiind ca este o investitie costisitoare?

Chiar nu ne-am putea imagina sa traim fara un fotoliu moale, o canapea, un scaun sau un pat. Da, decoreaza interiorul, dar îndeplinesc si o functie extrem de importanta - ofera confort în viata oamenilor si devine un instrument de relaxare.
La sfârsitul zilei, a sta într-un fotoliu confortabil este o mare placere. Rareori ne gândim la asta si aproape tuturor le place sa-si întinda picioarele pe canapea. Si ce parere aveti despre curatenia acestui mobilier? Desigur, ar trebui curatate, dar se face acest lucru suficient de des si corect?

Erorile de curatare pot fi observate cu usurinta, ramân pete de praf specifice sau complet necuratate, culoarea mobilierului se estompeaza dupa curatare, materialul devine aspru sau începe sa se degradeze. Toate aceste probleme pot fi evitate prin utilizarea serviciilor companiei de curatenie Ora Curateniei, care asigura curatarea uscata si antialergica a mobilierului tapitat si din piele.
Mobilierul din piele arata întotdeauna solid, dar mentinerea acestuia este o adevarata provocare. Este necesar sa folositi detergenti speciali si prietenosi cu pielea (un produs separat pentru fiecare tip) si nu cei mai ieftini, pentru a nu deteriora cea mai naturala tesatura.

Ora Curateniei foloseste întotdeauna produse de curatenie certificate si de cea mai înalta calitate. 

Beneficiile curatarii chimice a produselor moi din alte materiale sunt destul de evidente - culoarea mobilierului este mai pronuntata, prin urmare, îsi recapata aspectul estetic. De mentionat ca în timpul acestui proces dispar si praful si acarienii, care creeaza discomfort si pericol pentru sanatate.

Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi specialistii nostri, care vor veni la tine acasa sau la birou, la o ora convenabila pentru tine si vor efectua lucrari de curatenie. Lucrarea consta în mai multe etape, precum pulverizare, uscare, pompare, spalare. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.