Ghidul Serviciilor
Ora Curateniei - Servicii De Curatenie
inapoi la firma 34 vizite
Poza Alte servicii
Foto

Covoarele reprezinta un element important de decor si confort în casele oamenilor, în salile corporative, etc. Pentru unii, aceasta este o alegere practica, în timp ce altii considera ca e o sursa de adunare a prafului.

Si covorul, si mocheta necesita o întretinere atenta, delicata si proceduri de curatenie specifice, pentru a elimina cantitatile excesive de praf.

Curatarea completa a covorului se face în mai multe modalitati: pulbere de curatare chimica, ceea ce nu este practic sau curatare umeda. Aceasta procedura poate fi realizata impecabil doar de catre profesionisti, deoarece ei stiu cum sa procedeze într-un caz sau altul si ce solutii chimice sa foloseasca, pentru a mentine stratul curat, fara a deteriora structura covorului.

Curatarea umeda necesita îngrijire si cunoasterea anumitor tehnici. Este necesar sa se poata mentine cantitatea potrivita de umiditate în covor, deoarece nu va fi posibila curatarea uniforma mai târziu. Aparatele de curatare cu pulverizare necesita mult timp, deoarece este necesar nu numai sa alegeti solutia potrivita, ci si sa lasati stratul sa se usuce si sa aspirati de mai multe ori.

Procesul de întretinere va fi usor, daca oamenii si întreprinderile vor apela profesionistii de la Ora Curateniei. Echipa cunoaste procedura, detine solutiile speciale, utilajele profesionale si cel mai important stie etapele corecte de curatare profesionala a covoarelor si mochetelor. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.