Ghidul Serviciilor
Ora Curateniei - Servicii De Curatenie
inapoi la firma 34 vizite
Poza Alte servicii
Foto

Curatarea piscinei este un eveniment responsabil, a carui calitate necesita nu numai echipamente specializate, ci si un set de cunostinte specifice. Aceasta procedura implica o întreaga gama de lucrari, care este foarte dificil de realizat pe cont propriu. Din acest motiv, cea mai buna varianta ar fi sa încredintezi o astfel de sarcina specialistilor de la Ora Curateniei. Ei vor putea realiza o curatenie perfecta în cel mai scurt timp posibil, respectând în acelasi timp toate standardele sanitare actuale. Este o abordare profesionala care reprezinta cea mai buna garantie a calitatii muncii, mai ales daca zona de pe care doriti sa îndepartati murdaria este suficient de mare.

Cât de des se face curatarea piscinei?
Conform reglementarilor în vigoare, piscinele exterioare trebuie curatate cel putin o data pe an, piscinele interioare cel putin o data la 4 luni. În acelasi timp, lucrari precum dezinfectarea bancilor, toaletelor, alei, vestiarelor, pubelelor, toaletelor si salilor de dus ar trebui efectuate zilnic. Este important sa alegeti formulele de detergent potrivite pentru fiecare dintre aceste sarcini, în caz contrar rezultatul poate fi nesatisfacator. Este important sa întelegeti ca, atunci când comandati un astfel de serviciu precum spalarea piscinelor de la o companie de curatenie, pretul include, printre altele, o garantie a lucrarilor de înalta calitate, efectuate la timp.

Ce include curatarea piscinei?
Lista lucrarilor care ar trebui facute pentru curatarea piscinei este destul de extinsa:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.