Ghidul Serviciilor
Ora Curateniei - Servicii De Curatenie
inapoi la firma 36 vizite
Poza Servicii curatenie persoane fizice
Foto

Acest serviciu difera prin suprafata si complexitate fata de serviciul de curatenie a apartamentului. Suprafata mai mare, multe camere, curatenie în curte, gradina, subsol , garaj, parcare si alte spatii, ce necesita sa fie aduse în ordine.
Eficienta si rapiditate, astfel încât deranjul sa fie minim, ne adaptam necesitatilor clientilor si executam prompt orice lucrare. 
În urma solicitarii clientului, expertul de la Ora Curateniei va merge la fata locului în timpul stabilit, va face  o analiza, iar ulterior va petrece o instructiune individuala pentru echipa profesionista, ce va  urma sa efectueze curatenia generala a locuintei clientului, fiind dotata cu solutii speciale hipoalergice de curatare si tehnologii avansate.
Ora Curateniei, pune valoare pe rezultatele, astfel încât clientul sa ramâna multumit, sa cream o relatie bazata pe încredere si colaborare de lunga durata.

Serviciile curatenie generala pentru casa si vila includ:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.